Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 

Databescherming:

Deze website maakt géén gebruik van cookies. Dit houdt in dat wij tijdens het bezoek van onze pagina’s géén gegevens op uw computer achter laten om deze later voor bij voorbeeld reclame te gebruiken.

Alle ter beschikking gestelde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. In géén geval worden persoonlijke gegevens aan derde doorgegeven, mits niet noodzakelijk voor de afhandeling van uw opdrachten (bij voorbeeld aan een advocaat voor de voorbereiden van een koopakte of aan een architect voor de voorbereiding van een bouwaanvraag). In geval van nodige informatieverstrekking aan overheidsinstanties is gezien de geldige wetten geen vertrouwelijkheid mogelijk. In geen enkel geval worden gegevens uit commerciële doelen aan derden doorgegeven. Wij verwijzen op het feit dat het versturen van gegevens via het internet van derden gezien kan worden. Hierop hebben wij géén invloed en aanvaarden daarom ook geen aansprakelijkheid in dit geval. Verder wijzen wij elke aansprakelijkheid af voor elke eventuele schade die door misbruiklijk overmiddeling van uw persoonlijke gegevens van derden ontstaat.

  
 
 
 
 
Magyar Kúria met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.