Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 

Enkele juridische opmerkingen:

De inhoud van deze website staat in eigendom van de Albert Zensen Ltd Riverside Building 605 XQ7 Taylorson St South, Salford M5 3FN. Admin C van het domain www.magyar-kuria.info is Stefan Wiemann. Alle gegevens op deze website zijn met grootste zorg verzameld. Echter kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid overnemen. In het bijzonder is dit van toepassing op de pagina's m.b.t. de gezondheid in de toeristische informatie. De genoemde prijzen zijn vrijblijvende eindprijzen, altijd onder voorbehoud van zetfouten, veranderde prijspolitiek van contractuele partners en door de overheid verordende veranderingen van de prijs (te denken aan loonsverhogingen, veranderingen van belastingen en accijnzen e.d.).

Hongaars vastgoed valt altijd onder Hongaars recht en Hongaarse jurisdictie. Helaas kunnen wij gezien de wettige situatie in Hongarije nooit garanderen dat een huis niet tussentijds via een andere makelaar of rechtstreeks van de eigenaar verkocht werd zonder dat Magyar Kúria Real Estate Limited hierover van de verkoper ingelicht werd. Ook heeft u geen recht op de prijs die de eigenaar tijdens opdrachtverlening aan Magyar Kúria Real Estate Limited als verkoopprijs vastgesteld heeft, hiervoor ontbreekt het wettige voorschrift in Hongarije. In deze gevallen pleegt de verkoper wel contractbreuk ten nadeel van Magyar Kúria Real Estate Limited, maar de koper kan hieruit gezien de wettige situatie helaas geen rechten afleiden. Natuurlijk proberen wij tenminste in de laatste situatie alles dat de verkoper zijn beloftes wel nakomt.

Wenst u iets uit deze website te kopieren? Dat is principieel mogelijk, echter uitsluitend als Albert Zensen Ltd. van tevoren een schriftelijke vergunning hebben afgegeven! Normaal gesproken zal deze van een bronvermelding en een link naar onze site afhankelijk worden gemaakt.

Alle getoonde afbeeldingen zijn eigendom van de Albert Zensen Ltd. of freeware. Als u onverwacht toch rechten aan deze afbeeldingen zou bezitten, dan vragen wij om een desbetreffende melding onderwebmaster@magyar-kuria.info. Wie eigenaar van een afbeelding is kan op verwijdering van onze website rekenen.

Het handelsmerk Magyar Kúria ® is geregistreerd onder nummer 2579956 door het Intellectual Property Office en eigendom van Albert Zensen Ltd..

Voor vergunningen, rechtsvorm, naam van de directeur e.d. verwijzen wij op onze pagina contact.

  
 
 
 
 
Magyar Kúria met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.